Würth Norge AS"/>
Kundesenter: 464 01 600

Würth Norge AS

- Kun for fagfolk!

Würth Norge AS (WN) ble etablert som handelsbedrift i 1973. Omsetning første driftsår på ca. 940.000,- kroner. Virksomheten har siden hatt en god vekst og omsatte i 2015 for 1,3 milliarder. Ved utgangen av 2015 hadde vi 
601 ansatte.

    index_mi.jpg

WN er til for kundens verdiskapning. Fagfolk i alle kategorier innen bygg og anlegg, industri og bilbransje skal til enhver tid ha vår fulle støtte og oppmerksomhet. Vi leverer et stort utvalg festemateriell, verktøy, kjemi, verneutstyr og verkstedutstyr. Vårt produktsortiment kjennetegnes av bruksverdi, sikkerhet, effektivitet og kvalitet. Egenskaper som alltid evalueres grundig før produkter lanseres.

WN er også en av markedets fremste kompetanseleverandører. Gjennom et høyt kunnskapsnivå sikres våre kunders fremtidige verdiskapning og lønnsomhet.

Salgsorganisasjonen

Våre 3 divisjoner, Auto, Metall og Bygg, er fordelt på salgsregioner og 47 butikker over hele landet. Kundegruppene er bil- og karosseriverksteder, håndverkere innen tre- og metallbearbeidelse, entreprenører, samt industri av alle størrelser. Vi er stolte av at 98 % av alle bestilte varer er på vei til kunden innen 24 timer etter at bestillingen er mottatt. Tilgjengelighet og leveransedyktighet er to av de viktigste krav vi setter til oss selv. WN satser på nærhet til kunden og har 350 salgskonsulenter som besøker ca. 2000 kunder hver dag.

  

WN hovedkontorHovedkontor

Hovedkontoret er lokalisert i et moderne kontor- og lagerbygg samt kompetansesenter på Holum skog, like nord for Oslo. Med nytt påbygg, derav 8.500 m² lager og nytt Kompetansesenter, betjener kundene med et av Norges mest avanserte logistikksystemer og kurstilbud.
WN innviet i 2003 et eget galleri tilknyttet hovedkontoret - Galleri Würth.

Her tilbyr vi flere utstillinger hvert år. Tidligere har vi vist alt fra elevarbeider til store navn som Picasso og Günter Grass. I november 2012 ble galleriet utvidet og er nå på ca. 750 kvadratmeter. Galleriet består av utstillingsrom, kafé og møterom med plass til ca. 200 mennesker.

 

Brukernavn
Passord