Würth Norge AS"/>
Kundesenter: 464 01 600

Metall og industri

Som kunde av Würth får du ikke bare tilgang til over 130.000 artikler, men også tilgang til et helhetskonsept bestående av kompetanse, support, logistikkløsninger og høy kvalitet både på produkt og tjenester. Alle våre kunder blir fulgt opp av egen kontaktperson. Vi har jobbet nært opp mot våre kunder i nesten 40 år og kjenner hvilke krav du blir stil overfor både fra dine kunder og myndigheter, hvordan arbeidsmiljøet ditt er og hvor viktig det er med høy kvalitet både på maskiner og verktøy. Målet vårt er å gjøre det enklere for deg å gjøre en god jobb for dine kunder.

Metall

 

 

ORSY lager/logistikk system

 

Den dyreste skruen - er den du mangler. Billige småvarer blir dyre hvis du må bruke tid på å lete, bestille, skifte arbeidsoppgaver eller må dra ut å kjøpe. Vi tilbyr alle våre kunder ORSY logistikk systemet vårt. ORSY står for orden satt i system. Med dette verktøyet vil du aldri gå tom for varer eller ha for mye. For anlegg og byggeplasser har vi egne ORSY-Containerløsninger som gir deg vedlikeholdsfritt lager med det forbruksmateriellet du måtte trenger på arbeidsplassen. Du får oppfølging av selger på fast dag etter ditt ønske og behov.

Les mer om ORSY her.

 


Teknisk informasjon til rådgivende ingeniører

Når det gjelder betongforankring har Würth et dimensjoneringsverktøy som kan lastes ned kostnadfritt.  Dette er en programvare for betongforankring og effektiviserer nødvendige utregninger når laster er bestemt. Forankringen dimensjoneres i henhold til ETAG 001 og  Annex C. Dimensjoneringsprogrammet er på norsk og tilrettelagt for norske forhold. Programmet er øremerket Rådgivende ingeniører og BA-ingeniører som forbereder forankringsarbeider.

Fag og Systemkurs for dine ansatte

Vi tilbyr nøytrale kurs innen områdene HMS, Elektronikk, Hydraulikk, Fallsikring, Innfesting i betong, Tek 2000 (tak), Ruteliming, sikker bruk av elekromaskiner og branntetting. Kursene holdes hos oss eller lokalt hos kunder.

Ønsker du kurs, kontakt oss på: kontakt@wuerth.no


Fagkompetanse tilgjengelig for deg

13 produktsjefer, spesialister innen sitt fagområde sørger for at du via Würth til enhver tid har tilgang på de mest hensiktsmessige og riktige produktene for ditt behov og bransje. Har du teknisk krevende utfordringer og trenger bistand står disse parat til å hjelpe deg sammen med vårt salgskorps. 6 ganger i året fornyer og oppdaterer vi vårt sortiment. Produktsjefene har fagseminar både hos store kunder og inviterer til fagkvelder i våre butikker eller på egnet sted der vi inviterer flere kunder. 

Vi har internopplæring for våre selgere for at din lokale selger skal kunne hjelpe deg med din utfordring og finne produkter som passer ditt behov.  Vi har 2 produktspesialister som reiser rundt for internopplæring av selgere og som gjør demonstrasjoner og hjelper kunder.

 

Sikkerhet

HMS og sikkerhet på arbeidsplassen er sterkt forankret i vår organisasjon. Würth Norge AS er selv ISO-sertifisert og vet at det krever tid og ressurser og følge de krav som myndighetene setter. På våre nettsider har du tilgang til all dokumentasjon med HMS datablader på våre produkter og vi er tilknyttet både Cobuilder og Eco online. Din lokale Würth-representant hjelper deg gjerne med system for oppfølging av dokumentasjon og skreddersyr HMS permer med dokumentasjon som er tilpasset produktene du kjøper fra oss. 

Vi har et stort og komplett HMS sortiment som bl.a. inneholder: hørselsvern, ørepropper, hansker, briller, åndedrettsvern, desinfeksjonssprit, ergonomisk verktøy som forebygger mot skader etc. Vi kjører kurs innen fallsikringsutstyr, riktig bruk av elektroverktøy, Tek 2000, Innfesting i betong med mer. 

Jevnlig inviterer vi kunder til fallsikringskontroll av fallsikringsutstyr og løft. Vi har også et oppfølgingsprogram som hjelper de som kjøper fallsikringsutstyr av oss å huske nødvendige kontroller. Klikk her for innlogging.

Salgskonsulent

Vi har 300 selgere over hele landet som besøker kundene der de er og har kundens behov i fokus. Dette gir deg nærhet og tilgjengelighet og kan løse mange av dine logistikkutfordringer.

 

Faktura fra ett sted og mulighet for samlefaktura

 

Butikk, Ordrekontor, Nettbutikk

Lett tilgang til å bestille varer, mulighet for punch out for større selskaper som ønsker å handle over egen portal.


Utleiemaskiner

Vi har et stort spekter av el og luftmaskiner som lånes ut til kunder.


Masterservice

Behov for service på elektro- eller luftverktøy levert av Würth?
Ta kontakt med vår Master-Service og vi vil hjelpe deg.
Vi kan også hjelpe med Montering, Kalibrering, Årskontroll, Utleiemaskiner.

Ønsker du kontakt med Masterservice:
E-post: service@wuerth.no
Telefon: 464 01 500
Adresse: Masteveien 2, 1481 Hagan

Brukernavn
Passord