Würth Norge AS"/>
Kundesenter: 464 01 600

Bygg

Som kunde av Würth får du ikke bare tilgang til over 130.000 artikler, men også tilgang til et helhetskonsept bestående av kompetanse, support, logistikkløsninger og høy kvalitet både på produkt og tjenester. Alle våre kunder blir fulgt opp av egen kontaktperson. Etter oppstartsmøte vil en kontaktperson følge prosjektet og sørge for at festemidler, kjemi, verktøy og maskiner kommer til riktig tid og i rett fase av prosjektet. Målet vårt er å gjøre det enklere for deg å gjøre en god jobb for dine kunder.

 

ORSY lager/logistikk system

Skruer, nagler, klips etc. blir dyre hvis du må kaste bort tid på å lete, bestille eller i verste fall dra ut for å kjøpe den ekstra skruen du mangler akkurat nå. Derfor tilbyr vi ORSY konseptet vårt som er utviklet for å spare deg for tid og penger. 

Konseptet setter de små tingene i system. Våre selgere hjelp deg med å planlegge og montere et reolsystem som er ”skreddersydd“ for ditt behov. Reolene låner du av oss, uten ekstra kostnader. Du kan avtale med din selger hvor ofte du vil ha oppfølging. Oppfølging kan du få på faste dager. Selgeren vil komme og sjekke alle dine hyller og skuffer for å se hvor det er behov for etterfylling. Du får dine varer når du trenger dem og vi sørger for at du aldri går tom for de små tingene som kan koste mye tid hvis de ikke er på plass.
til toppen

 

ORSY-Container

Gratis utleie av containere - vedlikeholdsfrie lager som inneholder riktig vare, i riktig mengde, til riktig tid. Du får oppfølging av selger på fast dag etter ditt ønske og behov. Dere blir enig om hva som skal være i containeren til Containerenhver tid slik at du ikke går tom for vesentlige varer. Würth-konsulenten følger også med i de ulike fasene i prosjektet slik at innholdet er tilpasset behov i prosjektet til enhver tid. Varer som ikke blir brukt tar Würth tilbake og du mottar kreditnota.

Vi tilbyr utlån, leie og salg av containere fra 8 til 40 fot. Lager-containere, Verksted-containere, Verktøy-containere,  Betong-container, Kjemi-containere, Miljø-containere, Spesialtilpassede-containere.
til toppen

 

ORSY- MobilOrsy-Mobil

Reolsystem tilpasset din servicebil som gjør at du finner det verktøyet eller den kjemiboksen du trenger når du trenger det. Innredningen er fleksibel og modulbasert. Du får en innredning som passert akkurat dine verktøy, materialer og den type arbeid du har. ORSY mobil er et høykvalitetssystem, laget i aluminium og stål. Montering foregår uten gjennomboring av bilens karosseri. Praktisk løsning som tar vare på din sikkerhet!
til toppen

Teknisk informasjon til rådgivende ingeniører

Når det gjelder betongforankring har Würth et dimensjoneringsverktøy som kan lastes ned kostnadfritt.  Dette er en programvare for betongforankring og effektiviserer nødvendige utregninger når laster er bestemt. Forankringen dimensjoneres i henhold til ETAG 001 og  Annex C. Dimensjoneringsprogrammet er på norsk og tilrettelagt for norske forhold. Programmet er øremerket Rådgivende ingeniører og BA-ingeniører som forbereder forankringsarbeider.
til toppen

 

Fag og Systemkurs for dine ansatte

Vi tilbyr nøytrale kurs innen områdene HMS, Elektronikk, Hydraulikk, Fallsikring, Innfesting i betong, Tek 2000 (tak), Ruteliming, sikker bruk av elekromaskiner og branntetting. Kursene holdes hos oss eller lokalt hos kunder.

Ønsker du kurs, kontakt oss på: kontakt@wuerth.no
til toppen

Fagkompetanse tilgjengelig for deg

13 produktsjefer, spesialister innen sitt fagområde sørger for at du via Würth til enhver tid har tilgang på de mest hensiktsmessige og riktige produktene for ditt behov og bransje. Har du teknisk krevende utfordringer og trenger bistand står disse parat til å hjelpe deg sammen med vårt salgskorps. 6 ganger i året fornyer og oppdaterer vi vårt sortiment. Produktsjefene har fagseminar både hos store kunder og inviterer til fagkvelder i våre butikker eller på egnet sted der vi inviterer flere kunder. 

Vi har internopplæring for våre selgere for at din lokale selger skal kunne hjelpe deg med din utfordring og finne produkter som passer ditt behov. Vi har 2 produktspesialister som reiser rundt for internopplæring av selgere og som gjør demonstrasjoner og hjelper kunder.
til toppen

 

Sikkerhet

HMS og sikkerhet på arbeidsplassen er sterkt forankret i vår organisasjon.  Würth Norge AS er selv ISO sertifisert og vet at det krever tid og ressurser og følge de krav som myndighetene setter. På våre nettsider har du tilgang til all dokumentasjon med HMS datablader på våre produkter og vi er tilknyttet både Cobuilder og Eco online. Din lokale Würth representant hjelper deg gjerne med system for oppfølging av dokumentasjon og skreddersyr HMS permer med dokumentasjon som er tilpasset produktene du kjøper fra oss. 

Vi har et stort og komplett HMS sortiment som bl.a. inneholder: hørselsvern, ørepropper, hansker, briller, åndedrettsvern, desinfeksjonssprit, ergomomisk verktøy som forebygger mot skader etc. Vi kjører kurs innen fallsikringsutstyr, riktig bruk av elektroverktøy, Tek 2000, Innfesting i betong med mer. 

Jevnlig inviterer vi kunder til fallsikringskontroll av fallsikringsutstyr og løft. Vi har også et oppfølgingsprogram som hjelper de som kjøper fallsikringsutstyr av oss å huske nødvendige kontroller. Klikk her for innlogging.
til toppen

 

Salgskonsulent

Vi har 360 selgere over hele landet som besøker kundene der de er og har kundens behov i fokus. Dette gir deg nærhet og tilgjengelighet og kan løse mange av dine logistikkutfordringer.
til toppen

 

Faktura fra ett sted og mulighet for samlefaktura

 ?til toppen

 

Butikk, Ordrekontor, Nettbutikk

Lett tilgang til å bestille varer, mulighet for punch out for større selskaper som ønsker å handle over egen portal.
til toppen

Utleiemaskiner

Vi har et stort spekter av el og luftmaskiner som lånes ut til kunder.
til toppen

 

Masterservice

Behov for service på elektro- eller luftverktøy levert av Würth?
Ta kontakt med vår Master-Service og vi vil hjelpe deg.
Vi kan også hjelpe med Montering, Kalibrering, Årskontroll, Utleiemaskiner.

Ønsker du kontakt med Masterservice:
E-post: service@wuerth.no
Telefon: 464 01 500
Adresse: Masteveien 2, 1481 Hagan
til toppen

Brukernavn
Passord