Würth Norge AS"/>
Kundesenter: 464 01 600

Bilverksteder

Som kunde av Würth får du ikke bare tilgang til 130 000 artikler, men også tilgang et helhetskonsept bestående av kompetanse, support, logistikkløsning og høy kvalitet både på produkt og tjenester. Vi har jobbet nært opp til våre kunder i nesten 40 år og kjenner hvilke krav du blir stilt fra kunder og myndigheter, hvordan arbeidsmiljøet ditt er, og hvor viktig det er med høy kvalitet både på maskiner og verktøy. Alt må kunne fungere for at du skal kunne gjøre en god jobb overfor dine kunder og samtidig oppnå godt resultat for driften. Alle våre kunder blir fulgt opp av egen kontaktperson. Kontaktpersonen kommer innom 1 til 2 ganger i uken etter kundens behov.

Bilverksted

 

ORSY lager/logistikk system

Den dyreste skruen - er den du mangler. Billige småvarer blir dyre hvis du må bruke tid på å lete, bestille, skifte arbeidsoppgaver eller må dra ut å kjøpe. Vi tilbyr alle våre kunder ORSY logistikk systemet vårt. ORSY står for orden satt i system. Med dette verktøyet vil du aldri gå tom for varer eller ha for mye. Systemet er gjennomtenkt til minste detalj, og effektiviserer lagerstyringen radikalt. Vi tilpasser ditt ORSY system etter dine behov og du kan heller bruke tiden til mer lønnsomme oppgaver, som for eksempel og betjene dine kunder.

Les mer om ORSY her. 


Finansiering


Leie/leasing øker stadig i omfang. Se nærmere på mulighetene vi kan tilby deg via våre finansieringspartnere.
Ta kontakt, og vi finner en løsning som passer for deg.
E-post: verkstedutstyr@wuerth.no
Telefon: 464 01 500


Butikk, Ordrekontor, Nettbutikk

Lett tilgang til å bestille varer via våre butikker, ordrekontor og nettbutikk. Vi gir mulighet for punch out for større selskaper som ønsker å handle over egen portal.

Besøk nettbutikken

Salgskonsulent

Vi har 300 selgere over hele landet som besøker kundene der de er og har kundens behov i fokus. Dette gir deg nærhet og tilgjengelighet og kan løse mange av dine logistikkutfordringer.

 

Faktura fra ett sted og mulighet for samlefaktura 


 

Kundekurs

Vi tilbyr nøytrale kurs innen områdene HMS, Elektronikk, Hydraulikk, Motor, Karosseri, Ruteliming og sikker bruk av elektroverktøy. Kursene holdes hos oss eller lokalt hos kunder. Datakurs for kjøretøyteknisk personell, Oppdateringskurs elektro/elektronikk, Bruk av AUTO-multimetere (DMM) for kjøretøyteknisk personell, Bruk av Auto ScopeMeter (DSO) for kjøretøyteknisk personell, Feilsøking med 4-gassmåler, Motorstyring, Elektroniske innsprøytningsanlegg og Air Conditioning/klimaanlegg.

Skreddersydde kurs: ABS, EDC, Airbag, CAN teknologi/Multiplexing, hjulstilling etc. Ved slike oppdrag stiller du som kunde produkt og tekniske underlag til rådighet for utvikling og gjennomføring.
Vi har fast kursavtale med blant annet MAN Last og Buss AS, Eikmaskin, MMC Norge (Mitsubishi) og Norges Båtbransjeforbund (Norboat).

Se vårt utvalg av kurs her.

 

Verkstedutstyr

Würth Verkstedutstyr er markedsledende i Norge. Vi fører kvalitetsprodukter fra ledende leverandører og produsenter. Vårt salgs- og servicepersonell dekker hele landet som totalleverandør til norske bilverksteder.

Würth Verkstedutstyr består utelukkende av fagpersonell med lang erfaring fra bilbransjen. Våre kunder møter et landsdekkende nett av høyt kvalifiserte representanter med salg og produkt som fagområde.

 

Masterservice

Würth Masterservice er et riksdekkende nett av servicebiler med ettersyn, service, montering, reparasjon, kalibrering og årskontroller som fagfelt. På utstyr levert av Würth Norge, samt andre leverandører.

Vi gjør også service på elektro- eller luftverktøy levert av Würth.
Ta kontakt med vår Master-Service og vi vil hjelpe deg:
E-post: service@wuerth.no
Telefon: 464 01 500
Adresse: Masteveien 2, 1481 Hagan

til toppen

 

Cargo/last og varebilutstyr

Würth har en egen Cargo-divisjon som kun konsentrerer seg om Cargo-kunder og deres behov. Her skreddersyr vi løsninger og har kun Cargo-spesialister i salg til å følge opp kunder. Vi har egen produktsjef som sørger for at vi har riktige produkter og kvalitet tilgjengelig i vårt system for denne kundegruppen.
til toppen

 

Diagnose

WOW - online diagnose - og informasjonssystem for de fleste bilmodeller. Ingen håndbøker. Ingen CD. Kontinuerlig oppdatert online. Eget WOW-personell jobber utelukkende med salg og support av bildiagnose.

Systemet inneholder alt fra små trådløse PC-baserte løsninger til store fleksible arbedisstasjoner. Både Software og hardware er oppbygd i moduler for at du skal få den beste løsningen for deg og din bedrift. Denne kan bygges opp etter hvert som behov kommer. Vi kjører også WOW diagnosekurs.

Les mer her
til toppen

 

ORSY bilinnredning

Servicebilens arbeidsmiljø kjennetegnes ofte av mangel på plass, rot og ubekvemme arbeidsforhold. Optimal bruk av servicebilen stiller store krav til hvordan varebilen er innredet. Den bør være fleksibel, praktisk, trafikksikker og kunne tilpasses hver enkelt kundes behov. ORSY mobil er modulbasert og dermed fleksibel slik at den kan tilpasses ethver behov. Du får utnyttet plassen maksimalt og innredningen er krasjtestet.
til toppen

 

Sikkerhet

Arbeidsmiljø og sikkerhet er en fanesak for oss i Würth. Vi har et bredt sortiment innen personlige HMS artikler som hørselsvern, ørepropper, øyeskyll, åndedrettsvern og hansker. HMS dokumentasjon er satt i system og din salgskonsulent vil være behjelpelig med tilpasning til ditt behov og dine krav.
til toppen

 

Rengjøring og klargjøring

Vi har et bredt og variert sortiment for rengjøring, absorbentmatter, polering, og forsegling. Produkter både til utvendig og innvendig bruk også til rengjøring av vinyl og plastdetaljer samt gummilister ruter. Poleringsmaskiner og slipemateriell er en del av sortimentet.
til toppen

 

Finansiering

Vi tilbyr finansiering for kunder som ønsker dette innen tyngre verkstedutstyr.
til toppen

 

Karosseri

Du får tilgang til det nyeste innen sortimentet  sveisemaskiner, verktøy, HMS utstyr, klær og forbruksmateriell som f.eks. primer, hansker etc. Vi har et bredt spekter innen sveiseteknikk, forbruksmateriell og karosseriverktøy og har ekstra utstyr som sveisehjelmer, punktsveisborr, sveisetenger samt kapp og slipe utstyr. Vi tilbyr kundekurs både hos oss og ute hos kunder med innhold: moderne karosseri reparasjon, sveiseteknikk, lodding, plastreparasjon, ruteliming ,smart repair, alle typer karosserireparasjoner.
til toppen

 

Billakkering

Til det viktige forarbeidet har vi et bredt sortiment av ”non paint” produkter. Komplett sparkel og slipeprogram, el-maskiner og trykkluftverktøy. Vi har selvfølgelig også alt innen maskering, avsug, og spraymunnstykker. For ikke å glemme alt forbruksmateriell som HMS-artikler, verktøy, papir, oppsugingsprodukter, beskyttende klær og hansker.
til toppen

 

Hydraulikk

Tilgjengelig gjennom alle våre 297 selgere og 9 av våre butikker har pr. i dag slangeverksted. Vi har et bredt spekter av slanger, maskiner og kuplinger. Klikk på denne linken for å se en video.
til toppen

Brukernavn
Passord