Kundesenter: 464 01 600

Ekstremt robust!

Würth Bilinnredning har alle de bilinnredningsløsningene du kan tenke deg. Og enda noen til. Skreddersøm eller ferdig tegnede bransjeløsninger. Du velger selv.

Det er greit å vite hvor skapet skal stå. Og at det faktisk står. Med bilen som ”skap” skal det ikke bare stå.
Eirik viser holdbarheten til ORSYmobil
- Nei, det skal faktisk rulle og gå langs norske veier. År etter år, uten problemer, sier Eirik Austad, Salgssjef for Würth Bilinnredning i Würth Norge. Han sees nå stadig på farten i den sorte innredningsbilen, i et bilinnredningsmarked som har eksplodert for Würth.

- En naturlig følge av et kvalitativt gjennomtenkt og uhyre fleksibelt system, sier Austad, som også påpeker sikkerheten og bruker-vennligheten.
- Brukerne poengterer viktigheten av at innholdet er skikkelig sikret av hensynet til personlig sikkerhet, dernest at innholdet er fordelt logisk i bilen i forhold til tilgjengelighet og bruk. Det skal være praktisk og gjennomtenkt på detaljene, uansett bransje. Tid er penger.

Oversiktlig
- Oversiktlighet, tilgjengelighet og fleksibilitet karakteriserer Würth Bilinnredning?
- Ja, alt fra plassering av verktøy, til materiellagring og arbeidsløsninger. De er utprøvd og gjennomtenkt i detalj. Et resultat av 20 års tett samarbeid på utviklingssiden med brukerne fra alle de forskjellige bransjene vi betjener. Würth Bilinnredning fremstår ganske enkelt som et naturlig valg for de som foretrekker kvalitet, funksjonalitet og sikkerhet, sier Austad.

- Og systemene tåler trøkket fra en travel jobbhverdag?
- Ikke noe problem. Innredningen tåler julingen fra et liv på veien og møter de strengeste sikkerhetskrav dersom uhellet skulle være ute, understreker Austad. Systemet er testet ekstensivt av både TÜV og DEKRA. Konklusjonen var at ”Würth Bilinnredning oppfyller alle sikkerhetskrav til last” og er ”et ekstremt robust system”.

Valgfrihet og skreddersøm
Würth Norges profesjonelle bilinnredningsystemer er laget for å tåle det du måtte kaste på dem av utfordringer og personlige ønsker. Hvor det eksempelvis tas hensyn til at elementer i systemet enkelt skal kunne flyttes ut av bilen for å medbringes til arbeidsstedet.

- Brukeren vet hva som fungerer i en travel hverdag og vi sørger for at han får det slik, sier Austad, som også nevnet at ORSYs modulsystemer kan skreddersys enhver preferanse og biltype etter kundens ønsker. I tillegg til at det er laget meny-klare, tilpassede bransjeløsninger for markedets mest kjøpte varebiler.Engelsk katalog

- Klikk her for å bla i vår engelske katalog (komplett innhold), og du finner garantert en innredningsløsning for ditt behov, avslutter Eirik Austad, som kan nås for katalogbestilling og ytterligere informasjon på telefon 464 01 263, alternativt via e-post: bilinnredning@wuerth.no.

Brukernavn
Passord