Würth Norge AS"/>
Kundesenter: 464 01 600

Dimensjoneringsprogram for betongforankring

Würth Dimensjoneringsprogram for betongforankring er en programvare som effektiviserer nødvendige utregninger når laster er bestemt. Forankringen dimensjoneres i henhold til ETAG 001, annex C. Dette dokumentet er utarbeidet av European Organisation for Technical Approvals – EOTA – som har forgreninger til offisielle medlemmer over hele Europa.
I Norge er det SINTEF Byggforsk som er offisielt medlem av EOTA.

Dimensjoneringsprogram for betongforankringDimensjoneringsprogrammet er på norsk og er tilrettelagt for norske forhold. Programmet er øremerket Rådgivende ingeniører og BA-ingeniører som forbereder forankringsarbeider i prosjekteringsfasen eller i tiden før forankring. Det er lagt vekt på et svært brukervennlig dimensjoneringsprogram med oversiktlige inntastingsgrep og utskrifter. De fleste av våre tunge stålankere har Europeisk Teknisk Godkjenning – ETA – og er lagt inn i programmet for dimensjonering.

Det koster ikke noe å laste ned eller bruke programmet. Under nedlasting kommer våre brukerforutsetninger samt generelle ansvarsforhold ved dimensjoneringsarbeider opp som skjermtekst. Teksten anses som lest og akseptert når dimensjoneringsprogrammet er nedlastet og tatt i bruk.

Last ned dimensjoneringsprogrammet her (58.4 MB, Versjon 4.20)

Har du spørsmål som går på nedlasting og betjening av dimensjoneringsprogrammet, ta kontakt med oss på betongforankring@wuerth.no

Brukernavn
Passord