Würth Norge AS"/>
Kundesenter: 464 01 600

Würth Bilinnredning - Et kvalitetsprodukt fra Würth

Würth har skapt et bilinnredningssystem som ikke går på kompromiss med sikkerhet og kvalitet. Et system som vi skreddersyr etter ditt behov, og tilpasses enhver varebil. Dette blir utviklet og produsert i Syd-Tyskland, og selskapet er heleid av Würth konsernet. Vi har nærmere 20 års erfaring på det europeiske markedet, og har blitt et godt innarbeidet produkt i alle Würth-land.

Fleksible løsninger —Tilpasset dine ønsker

Würth Bilinnredning er et system sammensatt av moduler. Produktene leveres som ferdige moduler som enkelt kan innmonteres i varebilen, eller flyttes over i andre kjøretøy. Produktsortimentet inneholder følgende spesialprodukter:

  • Modul for skrueesker
  • Modul for Würth ORSY100 og ORSY200 kofferter
  • Koffert og kombimoduler i mange størrelser
  • Topphyller i justerbare lengder
  • Fastspenningssystemer
  • Spesialstenger for transport av store produkter

 ORSYmobil 

  

  

Sikkerhet på veien – Med tanke på sikker transport

Würth Bilinnredning blir kontinuerlig testet på fabrikk og ute på veien. Produktene gjennomgår omfattende krasjetester hos TÜV og DEKRA, hvor komplette moduler blir testet med last. Testene blir gjennomført i overensstemmelse med de strengeste regler. Testlaboratoriet uttalte følgende:
Bilinnredningen oppfyller de fastsatte kravene. Lasten ble holdt sikkert på plass av innredningen. Det var ingen fare for bilens fører og passasjerer pga. løse eller forskyvende elementer. Würth Bilinnredning er et ekstremt robust system”.

Som supplement til de gjennomtestede modulene lagerfører vi også produkter som er med på å øke transportsikkerheten av spesielle produkter. Eksempelvis for transport av gassflasker, spennstenger til stor/tung last, nett til topphyller, stativ for patroner og sprayflasker, samt en rekke lignende produkter.

Brosjyren gir deg en liten oversikt over mulighetene. Klikk her.

Ønsker du å vite mer om Würth Bilinnredning? Ta kontakt med våre produktspesialister på e-post: bilinnredning@wuerth.no eller via telefon på
nr. 464 01 500.

Brukernavn
Passord