Würth Norge AS"/>
Kundesenter: 464 01 600

Tjenester

tjenester.jpg

Målet vårt er å effektivisere din hverdag. Du kjenner kanskje til slagordet vårt Würth - ordner opp. Vi leverer produkter av høy kvalitet men har også en rekke tjenester som forenkler din hverdag, slik at du får gjort jobben du skal!

Som kunde av Würth får du ikke bare tilgang til over 130.000 artikler, men også tilgang til et helhetskonsept bestående av kompetanse, support, logistikkløsninger og høy kvalitet både på produkt og tjenester. Alle våre kunder blir fulgt opp av egen kontaktperson. Vi har jobbet nært opp mot våre kunder i nesten 40 år og kjenner hvilke krav du blir stilt overfor både fra dine kunder og myndigheter, hvordan arbeidsmiljøet ditt er og hvor viktig det er med høy kvalitet både på maskiner og verktøy. Målet vårt er å gjøre det enklere for deg å gjøre en god jobb for dine kunder.

Handle når og hvor det passer deg: 

Nå er det enkelt å handle Würth-produkter uansett hvor du er. Med vår app kan du enkelt handle blant 20.000 produkter og du kan hente varene i en av våre 47 butikker, kun 60 minutter etter bestilling. Du kan selvsagt også velge å få varene sendt til din ønskede leveringsadresse.

Vår nettbutikk er i rask utvikling og vil gi deg muligheten til enkelt å handle alle våre produkter. Nettbutikken blir stadig oppdatert med nyttig informasjon som dokumentasjon, tekniske data og produktfilmer.

Du kan enkelt registere deg som kunde nettbutikken her.

Butikker:

 

wurth_butikk.jpg

Würth har 47 butikker fordelt over hele Norge. Her kan du enkelt handle varer, få hjelp og informasjon om våre produkter og tjenester.

Finn din nærmeste Würth butikk her.

Med Würth Ekspress kan du få varende levert direkte fra butikken til din arbeidsplass på under 2 timer!

Les mer om Würth Ekspress her.

Selgere:

Med over 340 selgere på veien, som alltid er klare for å hjelpe deg med å optimalisere din hverdag. Selgerne kan hjelpe deg med nye produkter, bedre innkjøpsrutiner og oppsett av ORSY-lagersystem.

Ta kontakt med kundesenteret for å komme i kontakt med en selger.

Kundesenter: 

Kundesenteret kan hjelpe deg dirkete eller sette deg i kontakt med en produktekspert. Har du spørsmål om din ordre, leveringstid eller fakturaspørsmål kan også kundesenteret hjelpe deg med dette.

Logistikkløsninger:

Vår filosofi er å gjøre det enklere for deg å gjøre en god jobb for dine kunder. Vi tar hånd om leveransene, slik at du som kunde skal føle trygghet og gi deg konkurransefortrinn i markedet.

Vi er opptatt av tett og godt samarbeid, og tilbyr logistikkløsninger som bidrar til økt lønnsomhet for deg og dine kunder. Du velger tjeneste og leveringsmåte - Würth ordner resten.

Les mer om våre logistikkløsninger her.

Løsninger:

Würth leverer ikke bare produkter med også en rekke løsninger og tjenester. Vi tilbyr skreddersydd bilinnredning, finansiering, dokumentasjonshåndtering, kalibrering av utstyr og mye, mye mer.

Kurs og kompetanse: 

Vi tilbyr en rekke kurs innenfor fagområdet sikkerhet; HMS, fallsikring, førstehjelp, branntetting, riktig og sikker bruk av verktøy, karosserikurs, ruteskift, Tek 2010 - Teknisk forskrift til Plan og Bygningsloven med produkter og monteringsdetaljer, Elektronikk, Hydraulikk og innfesting i betong. Vår opplæring tilfredsstiller krav satt av norske myndigheter.

Se mer om kurs her.

Brukernavn
Passord